Kampen

 

Her kan du læse om vores kamp med Faaborg-midtfyn kommune, for at få hjælp til Nanna...

 

 

 

Ja, kampen mod kommunen var så ulige. Vi prøvede og prøvede...

 

Ofte lod de bare være med at svare. Ved ikke hvordan man får en kommune i tale. Det måtte koste liv! Det blev desværre bare Nannas.

 

Jeg har lagt brevene til kommunen ind, men der burde følge meget mere. Det må jeg bare erkende at det får jeg nok aldrig overskud til.

 

 

 

Brev til Ringe kommune ca. den 17. nov. 2006

 

Dette brev er efter vores første kontakt med kommune(den gamle Ringe kommune), hvor vi bliver bedt om vores vudering. Sagsbehandleren arbejder ret hurtig og Nanna får hurtigt bevilliget psykologhjælp og der er ikke problemer med at få yderligere timer. Dette må nok siges at være vores bedste kontakte til kommunen...

 

Nanna har på dette tidspunkt ikke haft nogle selvmordsforsøg, de begynder dog kort efter.

 

 

Efter dette går Nanna i flere måneder til psykolog hos Åge Thomsen. Åge kæmper virkelig en hård kamp for og sammen med Nanna. Hun får det i perioder bedre og andre gange værre, de får lavet nogle gode stategier, men Åge konstatere også at Nanna er for syg til kun at kunne hjælpes med psykologtimer alene. Så han tager kampen op både med kommune og sygehuset, da Nanna er så dårlig at hun bør indlægges.

 

Det lykkedes også til sidst at få Nanna indlagt i starten af maj 2007, her var hun døgnindlagt i 1 måned og dagpatient i en måneden. En indlæggelse der ikke rigtig førte noget med sig, ud over en diagnose. Nanna fik det kortvarigt bedre da hun blev indlagt. Men det skyldes nok mere at hendes kæreste slog op med hende og for Nanna var det altid nemmest når noget var nyt, for så var der ikke noget at sammenligne med. Samtidig med følte hun ikke at hun skulle præstere noget over for de andre indlagte, som jo kendte til at have det dårligt. Hun fik det dog dårligere og dårligere under indlæggelsen, og var indlagt 14 dage længere end planlagt. Hun fik dog ikke noget behandling under indlæggelsen...

 

 

 

Brev pr. 3.sep 2007

 

I brevet opsumerede jeg den manglende indsats fra sagsbehandleren. F.eks. var der skoletilbudet, på Møllebakken, men det var slet ikke et tilbud der passede til Nanna, det var snarere "opbevaring".

 

Møllebakken i Ringe er et tilbud til børn med helt andre problemstillinger, hvilket skolelederen også selv sagde til sagsbehandleren, da hun efterfølgende spurgte.

 

Skolen ville dog godt tage Nanna, hvilket vi sagde nej til, da Nanna helt klart ville have fået det dårligere ved at gå det. Drengene(på det tidspunkt var der ingen piger på skolen) der går på skole fungere som 6-7 årige....

 

 

 

Dette brev skrev jeg og sendte til vores sagsbehandler godt et døgn før Nanna døde...

 

Det sidste desperate brev

 

 

 

 

Breve til Bo Andersen

borgmester i Faaborg-midtfyn kommune

 

 

1. brev til Bo Andersen. Brevet skrev jeg kort efter at vi havde mistet Nanna. Jeg kan huske

at jeg har printet brevet ud, men om jeg nogensinde fik det sendt husker jeg ikke.

 

 

1. brev

 

 

2. brev til Bo Andersen. Brevet blev skrevet forbindelse med udsendelsen i Praxis på TV2,

hvor Bo Andersen holder et pressemøde, men tilsyndeladende ikke tør invitere os/mig.

 

2. brev