Gæstebogen

For at få en hilsen i gæstebogen:

skriv din hilsen til susanne@alleelskerbasse.dk

 

 

 

13. januar 2014 10:44

 

Mona

 

‘‘Kære Nannas Mor, denne side har berørt mig dybt - og jeg håber at du vil blive ved med at fortælle om din dejlige datter - RIP Nanna’’

 

 

10. juli 2013 20:34

 

Gunvor

 

‘‘Läste om din fina flicka på Mindet.Har läst bloggen. Har själv mist min dotter Charlotte 24 år i cancer. Kram från Sverige o Skåne.’’

 

 

10. november 2012 23:46

 

Christina

 

‘‘Hej Susanne.

 

jeg gik i skole med dine piger, klassen over dem på Tingager, og husker dem så godt, kunne aldrig kende forskel på de 2.

 

men jeg kendte dem jo heller ikke som sådan.

 

Altid søde, høflige og stille og rolige piger.

 

Jeg har tænkt meget på Nanna siden jeg fandt ud af hendes tragiske skæbne.

 

og jeg har gennemlæst din meget smukke side herinde, mange gange, og set tv udsendelsen der blev lavet.

 

Jeg håber at I er ved at være "ovenpå" igen.

 

mange tanker, Christina’’

 

 

9. november 2012 00:58

 

Cecilie

 

‘‘Har lige læst om din datter og.. det rørte mig virkelig - specielt hendes digte. Er en pige på 15, som har overvejet selvmord flere gange.

 

Klippede mit hår af for et par dage siden, har haft bøjle i overmunden og jeg skriver selv digte.. Jeg læste og læste og så pludselig da jeg var helt færdig, der græd jeg.. For første gang i lang tid følte jeg mig forstået.. Jeg ville ønske, jeg havde mødt hende, men håber virkelig, at hun er et bedre sted nu. Det var mærkeligt at læse om en der havde begået selvmord, som mindede om mig selv.. og frygteligt at høre hvor ked af det det har gjort dig som mor at din datter er væk.. det skal min mor ikke igennem.. så ja.. jeg tror gerne jeg vil sige tak for at have lavet denne side.. på en måde har den hjulpet mig med at indse noget meget vigtigt.’’

 

 

28. oktober 2012 01:23

 

Jane Christensen

 

‘‘Kæreste Susanne !

 

Denne side og historien om din skønne datter berører mig dybt <3

 

Har selv en datter på 16 som lider af depression og lavt selvværd, selv om hun er smuk, dejlig, kærlig, sjov og intelligent. Vi har forsøgt flere ting gennem årene, men det er bestemt ikke let at være forælder til et psykisk sygt barn !!

 

R.I.P. Nanna <3’’

 

 

27. oktober 2012 01:06

 

Jeanette

 

‘‘Trist trist.

 

Kan desværre se at intet er ændret i forhold til hvorledes Faaborg kommune håndtere deres borgers henvendelse, jeg vil endda påstå at det er blevet værre, ihvertfald når jeg ser på de sager jeg har kendskab til idag....

 

Jeg væmmes ved at de behandler folk sådan.

 

jeg sender de varmeste tanker til de efterladte og tænder et lys for Nanna på mindet.dk.’’

 

 

6. september 2012 18:20

 

Maria R.

 

‘‘Jeg har lige læst Nannas fortolkning af Livet, og den var fantastisk!!! Jeg tror at Nanna kunne havde være blevet en fantastisk digter eller filosof, for selv om jeg noglegange filosofere over livet er intet så dybt og smukt som det hun skrev. jeg fik bokstavligtalt tåre i øjnene.

 

Jeg tror at verdnen har mistet noget smmukt og fantastisk inden den opdagede det helt.

 

-Maria R.’’

 

 

23. juli 2012 08:27

 

K.M.Medum

 

‘‘Hey. Først og fremmest en fantastisk side om Nanna's liv, hendes svære sind, ubærlig sorg, kærlighed, frustration over "systemet", kæmpe savn, psykisk sygdom, m.m.

 

Hele tiden med en stor respekt og kærlighed til Nanna, holdt op imod en enorm smerte, afmagt og "sindsygt" store savn.

 

Din side her, kære Susanne, er en tur gennem en følelsesmæssig vridemaskine på smukkeste måde.

 

Kan kun sige at det er en smuk og smertefuld side, som virkelig fremkalder alle former for følelser, men også eftertænksomhed og stor respekt for Nanna, familie og selvfølgelig dig, Susanne.

 

Mange kærlige hilsner herfra & et ønske om at Nanna's nærmeste vil få en lille smule sjælefred i den store og ekstremt svære sorg.

 

Personligt har jeg sjældent set et smukkere "eftermæle"som dette, over din kære & smukke datter, Susanne.

 

Mange Hilsner Karsten M Medum’’

 

 

23. april 2012 22:12

 

jacob tillebæk

 

‘‘hej , er en ung fyr med mange problemer selv har siddet og læst hele dagen om din aføde . datter jeg sidder inde fortiden har jeg gjordt i 5 år er letter retaderet kan ikke få børn lider af et mandligt syndrom . og at have læst om din nanna gør mig ondt !! har selv af og til selvmordstanker negavtive tanker ose ,. har været ude i misbrug mistede selv min bror for 10 år siden han døde af kræft overvejer meget nu om jeg skal tage over til din datters have når jeg er fri mand igen , bare jeg havde kendt din datter , men håber alt godt for jer alle og nu må i have en fortsat god mdr lykke til jer med venlig hilsen jacob tillebæk <333’’

 

 

10. januar 2012 18:06

 

OliviaDrost

 

‘‘Hej!

 

Jeg får helt tårer i øjne, for hvert et ord jeg læser her inde. Jeg kan slet ikke sætte mig ind i hvor dårligt hun måtte have det, men synes ikke det er i orden der er nogle der skal have det sådan! Jeg sender virkelig alle mine tanker, til knuste hjerter hos Familie, venner og nærmeste.♥ Nanna, lyder som et menneske med en stor figther sjæl. ♥ Det gør mig rigtig ondt, at i har mistet hende!

 

- OliviaDrost. ♥’’

 

 

16. august 2011 16:14

 

Line

 

‘‘Hej.

 

Det gør min meget ondt at du/i har mistet Nanna. :(

 

Selvom jeg ikke kender hende, virker hun som er super person.

 

Jeg har selv haft det ligesom Nanna. Og det er ikke sjovt.

 

Ønsker jer der kendte hende alt godt :).

 

Held&lykke :)’’

 

 

7. juli 2011 00:25

 

katja

 

‘‘Det gør mig virkelig ondt at du/i har mistet Nanna!

 

Hun lyder til at være en helt fantastisk pige, og efter jeg har læst hvordan hun har haft det, er det som om jeg ser lysere på hvordan jeg har det, mit er ikke ligeså galt som hvordan hun har det, og det har hjulpet mig lidt :).

 

Jeg ønsker dig alt godt!:).’’

 

 

7. maj 2011 21:05

 

Lise

 

‘‘Det gør mig så ondt - der er intet godt at sige om at miste et barn.. det giver ingen mening.

 

Men en stor tak fordi du åbner op og derved hjælper mange andre.

 

Jeg ønsker dig alt godt - pas på dig’’

 

 

5. maj 2011 09:06

 

Cassiopeia

 

‘‘Det gør mig trist, når tilværelsen for en ung pige som Nanna, bliver så ubærligt, at hun ser en afslutning af sit liv, som eneste udvej.

 

Jeg er far til to piger på 10 og 13. Hende på 13 kæmper også med sit selvværd, om end ikke i samme grad som Nanna. Men Nannas skæbne, giver mig stof til efter tanke.

 

Nanna har fået fred, hvor hun er nu.

 

Til Nannas mor. I vil mødes igen.’’

 

 

4. maj 2011 22:50

 

Loulou

 

‘‘Nogle klik førte mig til denne hjemmeside... Sikke en trist slutning på en ung smuk og klog piges liv... Jeg håber hun har fred, hvor hun er nu! Og tak fordi jeg måtte kigge ind i Jeres liv - det skaber virkelig pespektiv som menneske og ikke mindst rollen som mor. Og det minder én på at "leve mens man gør det, og elske mens man tør det"... Min dybeste medfølelse til Jer, hendes familie.’’

 

 

4. maj 2011 21:48

 

Kari

 

‘‘Kjære Susanne- jeg har brukt en stor del av kvelden på å lese om Nanna. En fantastisk smukk og klok pike, som desverre var for sart til denne verden. Jeg tror hun har det godt nå- og jeg tror du vil møte henne igjen. Jeg kommer aldri til å glemme henne etter å ha lest om henne. Ta vare på minnene, og på barna som lever. Og fortsett å snakk med henne! Dere er i mine tanker.

 

Hilsen Kari’’

 

 

1. april 2011 14:07

 

Mie Due Yndgaard

 

‘‘Kære Susanne.

 

Jeg kom tilfældigt forbi din meget flotte hjemmeside, til din datter Nanna. Jeg har siddet og læst en smule, og det gør meget ondt i mig at hører, at du og din datter og ikke mindst resten af familien, var igennem sådan en uffattelig svær kamp.

 

Jeg synes det er en ufattelig flot side, som du har lavet, og jeg er sikker på, at Nanna kan se den oppe fra sin himmel.

 

Stolt ville hun sikkert blive.

 

Jeg kender det næsten alt for godt selv..

 

For 1 år siden mistede jeg selv min 16 årig datter til selvmord.

 

Det var som dig, også mig der fandt hende på sit værelse død, jeg vil ikke videre uddybe hvordan, men det var en enormt tragisk dag. Og jeg ville på ingen måder ønske, at nogle mennesker skulle igennem den enorme sorg og afmagtelse, som der bliver.

 

Min datter led af anoreksi på 3 år, da hun valgte det hele skulle slutte.

 

Jeg føler med dig, du må gerne skrive tilbage til mig, hvis du har lyst.

 

Hilsen Mie’’

 

 

24. januar 2011 17:11

 

Anne

 

‘‘Kære Susanne.

 

Jeg kom tilfældigt ind på denne hjemmesiden, men læste en stil Nanna har skrevet, Livet. Jeg har selv en opgave med det billede, men jeg blev fanget af det Nanna skrev, jeg læste noget af at det andet der er skrevet om Nanna, jeg har siddet i et par timer nu og kikket på de forskellige ting ved denne hjemmeside, jeg har helt vildt meget lyst til at græde, har medfølelse med dig, hendes søster og resten af jeres familie, men i noget af der der bliver skrevet ser jeg lidt mig selv. Men er sikker på Nanna er et godt sted nu, et sted hvor hun ingen smerte føler, ingen bekymringer har, men ser ned på sin familie og hendes venner og hjælper dem gennem hårde tiden, ville ønsket hun var i live, hun lyder som et rigtig godt menneske, god, rar, kærlig.. :') Men håber alt gå bedre

 

Mange kærlige hilsner Anne’’

 

 

4. december 2010 18:16

 

Camilla

 

‘‘

Kære Susanne.

 

Tårerne løber ned af mine kinder. Jeg kan slet ikke stoppe. Kom ved et tilfælde ind på denne side, og har læst alt hvad der er at læse. Det er helt fantastisk så stort et arbejde du lægger i den. Jeg er sikker på at Nanna er et godt sted i himmelen nu. Et sted hvor hun har en rigtig veninde, som du sådan ønskede at hun skulle få. Jeg er sikker på at hun er et sted hvor den rigtige fyr for hende er, et sted hvor hun føler hun bliver elsket. Siden er virkelig støttende. Jeg har selv dage hvor jeg tænker på at slutte det hele, men at vide at der rent faktisk er nogen der vil savne en er fantastisk. Siden er meget bekræftende for mig, og den har taget al lysten til selvmord fra mig. Du lyder som en fantastisk mor, som virkelig har mistet en stor del. Alle de måder du beskriver Nanna, og skriver til hende er fantastisk. Jeg vil blive ved med at kigge forbi siden. Det er virkelig rørende som du skriver, og beskriver Nanna. Håber det går bedre og bedre med tabet.

 

Knus Camilla.’’

 

 

2. december 2010 19:52

 

Sajia

 

‘‘Kære Susanne

 

Jeg er en pige på, nærst 14 år. Jeg har været ind på denne hjemmeside mange gange. og hver gang, kunne jeg ikke stoppe med at græde, men håber at Nanna har det godt lige nu. Jeg ønsker at jeg kommer til at møde hende en dag...

 

Men jeg vil rigtigt gerne, høre lidt mere om hvorfor Nanna begik selvmord og hvordan?

 

Hilsen Sajia<3’’

 

28. november 2010 21:44

 

Sofie Magdalene - 17 år

 

‘‘Kære Susanne

 

Tårerne er løbet ned ad mine kinder her til aften. Jeg har ikke haft chancen for at kende din Nanna, men det ville jeg ønske jeg havde. En fantastisk sød og smuk pige, som kæmpede mod de værste dæmoner!

 

Jeg gennemgår nogle af de samme ting som Nanna gjorde, og har også selvmordsforsøg på samvittigheden... Det piner mig inderligt at Nanna har skulle igennem noget så ødelæggende i sit korte liv.

 

Jeg tror Nanna fik sine englevinger og nu er oppe hos Gud, i paradiset hvor hun ikke længere er i smerte.

 

Varme tanker

 

Sofie Magdalene’’

 

31-10-2010

Kære Susanne

Jeg har lige siddet og læst alt hvad du har skrevet om Nanna.

Jeg fik øje på hende inde på Mindet.dk og gik derefter igang med at læse alt hvad du har skrevet og jeg må tilstå at jeg syntes at du er en fantastisk stærk kvinde.

Det at du har kunne lukke dit hjerte op og fortælle hele om Nannas sygdomsforløb og påvirkningen af hele jeres familie og jeres kamp mod systemtet.

Det er uvirkelige og forfærdeligt at i ikke har kunne få den nødvendige hjælp, havde i dog bare fået det kunne det have skånet Nannas liv så hun kunne være hos jer idag.

Jeg sidder og bliver rigtig harm på jeres kamp mod det offentlige, det burde ikke være sådan at man ikke kan få den nødvendige hjælp til sit barn som man vil gøre alt for.

Jeg har siddet og grædt flere gange mens jeg har læst hvad du har skrevet, så det er ikke blevet til megen søvn for mig inat men pyt med det.

For selv om at det er en meget tragisk fortælling er det også en der fænger i hvert fald mig som selv er mor. Det er den største skræk for en mor.

Der findes ikke noget værre for en mor end at miste et barn, men jeg håber da at i kommer lyser tider i møde.

Nanna vil aldrig blive glemt, men i gemt.

Mine dybeste hilsner

Dorthe Martins mor

Mindet.dk

 

 

 

29. maj 2010

Hej Basse!

 

Iiih, hvor jeg savner dig. Der er næsten gået tre år nu, siden du tog dit eget liv. Jeg savner dig, prinsesse. Ville så gerne dele alle mine op- og nedture med dig, sådan som livet nu går. Kan huske engang vi sad på græsset, og du sagde til mig, at det der fik dig til at holde ud, var at du vidste at det ville blive bedre en dag. Og så skulle vi sidde og drikke kaffe sammen, og snakke om, hvor seje vi var, at vi kom igennem det. Men det nåede vi aldrig. Jeg har, i dag (som så tit), haft lyst til at omfavne dig, og fortælle dig, at livet, trods alt, ikke er så slemt. Der er lys på den anden side, selvom det virker umuligt. Nanna, min prinsesse.. du er savnet. Jeg tager snart ud og besøger din grav, og ligger et lille brev til dig. Det vil være første gang, jeg ser stedet.. stedet hvor du ligger begravet. Jeg tror det vil være godt for mig, at sige ordentligt farvel til dig, da jeg nu ikke kunne magte din begravelse. Nanna, du skal vide at du altid vil være i mit hjerte. Der er nu gået næsten tre år, men jeg tænker stadig på dig. Det vil aldrig forandre sig. Jeg elsker dig, Nanna Elisabeth Svendsen!

 

10.000 knus fra Noller (Nanna Jørgensen).

 

Den 13-02-2010, kl 11:17, skrev Marie i Nannas Artogæstebog:

 

.Nanna jeg kendte dig ik´

-men jeg ville rigtig gerne ha kendt dig.Det du har skrivet har virkelig rørt mig :'(

jeg har set den hjemme side din mor har lavet den er virkelig go' :)

jeg syntes at det er for surt at du er væk hvis kommunen bare havde gidet at hjælpe dig ville du stadig være her,jeg føler med din familie de må ha det hårdt at miste sådan en smuk og dejlig pige,jeg har også selv prøåvet at begå selvmord men det lykkest ikke mig jeg er også borderline det kan være hårdt til tider,men man lære sigesom at leve lidt med det,Nanna jeg ved du er et bedre sted nu det var det du ønskede og jeg håber det er gået i opfyldesle :-* see you in Paradis

 

 

Den 03-12-2009, kl 00:54, skrev Amalie i Nannas Artogæstebog:

 

 

wwww.alleelskerbasse.dk

- jeg har virkelig stor respekt for dig, din søster og din mor.

du fortjener det bedste - og selvom du troede du ikke var smuk,

så var du. det var du nanna.

hvil i fred - nu er din smerte ovre.

 

 

En hilsen til Nanna fra en ven, som Nanna holdt rigtig meget af:

Nanna, jeg savner dig. Du er en dejlig pige, og du fortjener ikke denne skæbne ! Du burde stadig være her, sammen med alle os andre. Håber i det mindste du har fået det bedre, selvom vi andre ikke ligefrem har.

Sov sødt, Nanna, må Gud passe godt på dig, for altid…

 

Når jeg lligger omkring kl 1 eller 2, hver nat, og ikk kan sove, begynder jeg altid at tænke. Jeg tænker stort set altid negativt der, på den ene eller anden måde. SmileyFøler mig helt alene. Alle andre sover der, når der er skole, og sådan noget, tidligt, næste morgen. Men ikk Nanna. Hende kunne jeg skrive med, også der. Derfor er det ofte hende jeg tænker på når jeg er vågen på det tidspunkt. Hun var en god ven, og hun bekymrede sig for mig, hvis der var noget galt, og hun var der for mig, hvis jeg havde brug for det. Men jeg ku åbenbart ikk vise min glæde over det, godt nok. Smiley

Ikke mange dage før det skete, så jeg hende på cam. Når jeg lukker øjnene om aftenen, er det de små øjeblikke jeg husker, fra den dag, jeg ser for mig. At hun sad og smilte, og bar virkede så glad. Det er hårdt at tænke på, men jeg kan alligevel ikke lade være. Og ligemeget hvad jeg tænker på, så ved jeg bare at i har det 1000 gange værre end jeg har. Det forstår jeg slet ikke i kan klare. I skal vide at jeg virkelig virkelig føler med jer alle sammen, og hvis jeg kunne gøre det mindste, ville jeg gøre det ! Kan desværre ikke ændre fortiden. Desværre. Smiley

Jeg kan på ingen måde tilgive mig selv, så jeg håber bare at i kan tilgive mig, eller i det mindste bar ikk hade mig.Smiley

Den 03-12-2009, kl 00:54, skrev Amalie i Nannas Artogæstebog:

din hjemmeside rørte mig virkelig.

wwww.alleelskerbasse.dk

- jeg har virkelig stor respekt for dig, din søster og din mor.

du fortjener det bedste - og selvom du troede du ikke var smuk,

så var du. det var du nanna.

hvil i fred - nu er din smerte ovre.

 

19 juli , 2009 11:33

 

Meget meget meget flot hj.side......

Blev meget rørt over den, har en datter på nu 8 som har sagt det var bedre hvis hun

ik var her mere.....den slags gør ondt at høre fra sit elskede barn, snakken blev

taget og hun er nu færdig med den slags tanker..

men tænker stadig på hvad grunden var, og stadig mange børn derude er grimme og onde

ved hinanden!

håber din hj.side og indlæggende vil blive set og læst af mange især unge så de kan

erfare hvad deres meningløse mobning og trang til at være voksne før tid kan føre

til...

 

P. 32år

 

7. juni 2009 03:18

 

Kære Nanna..

Jeg kendte dig ikke, men jeg ville ønske, at jeg havde..

Jeg har læst "vidste du", og føler, at jeg kender mere til dig ud fra det..

Det gør jeg selvfølgelig ikke, men jeg har en temmelig god idé om, hvem du er, og du

virker sgu til at være, en tøs man gerne ville hænge ud med :-)

Jeg ville ønske, at du havde holdt ud.... At du havde ventet en dag eller to..

Havde du gjort det, så havde du set, at du havde i hvert fald 2 der holdt af dig..

Din mor - og din søster.... Nogengange er det svært at se, eller mærke, at der faktisk

er nogen derude, der tænker på én, men det er der.. Jeg foragtede min mor, jeg hadede

hende - men i sidste ende, der elskede jeg hende overalt på jorden!

Man ved det bare ikke, før det er for sent...

Du havde ikke lyst til at dø, det var en fejl.. Men uanset hvad, så er du elsket og savnet!

Kærlig Hlsen Annemarie

 

 

6. maj 2009 10:20

 

"Kære Basse (Nanna) Jeg er ked af du tog den beslutning du gjore, men håber og tror du har fået det godt der hvor du nu er,

 

døden er jo blot en anden sti, som vi alle må følge...

 

Jeg sender også en tanke til din familie med håb om at de har det godt...

 

Knus og mange tanker - Carina"

 

 

En hilsen fra Arto

 

- hej(:

.. Du kender mig ikke, og jeg kendte heller ikke Nanna. På en chat side mødte jeg Simon, vi snakkede lidt, og han bad mig besøge Nannas profil. Jeg kiggede, og jeg blev overrasket, sådan en pige. I dagens Danmark skulle man ikke tro at det var muligt. Ærligt talt blev jeg virkelig rørt, og græd pænt længe efter. Jeg kunne se mig selv i hende, hendes tanker .. alt det hun skrev, det var som at se mig selv. Og I som familie, skal vide at det gør mig ondt, og jeg er ked af det på jeres vejene. Og jeg kan på ingen måde forstå jeres helvede, men jeg forstår Nannas. Ud fra det jeg har set, var hun helt klart en pige, jeg gerne ville have kendt. Al held og lykke til jer, alle hendes nære, i fremtiden.

 

Nanna - rest in peace<3

 

- Sasha(:

 

*****

 

 

Min følsomme sjæl hvor al smerte ligger i,

er den rose som stadig blomstrer om vinteren ...

Dens kronblade er malet rød af mit hjerteblod!

Fra mit hjerte ømmeste punkt, hvor du stak en djævelsk torn ind ..

Bladene er sorte af mine mørke tanker..

Og dens jord er fugtig af mine tårers uendelige fælden !

Skrevet af Nanna