*******

 

04-09-2009

 

Elsker dig Basse...

 

Ville bare ønske, Basse...

Men hvad hjælper det at ønske?!?

Ville så gerne give dig alverdens kys og kram,

ville aldrig give slip på dig.

Din moar <3<3<3

*******

29-07-09

 

Dit billede <3<3<3

Når jeg ser på dit billede, så fatter jeg det ikke. Fatter ikke at du ikke er her mere. Du ser så levende ud, du skal bare åbne munden, så jeg kan høre din skønne stemme. Løb hen til mig og gi mig et kæmpe kram.

Savnet river mig i stykker.

Hvornår ender det, hvornår kommer du tilbage? Hvornår?

Får man børn for at blive revet i stykker af sorgen.

Hvor jeg elsker det billede og alligevel river det mig i stykker at se smilet i dine øjnene, og vide at du ikke kommer tilbage.

Kom tilbage til moar, pleace, vil du ikke nok. Kom og fortæl mig at det hele bare er en stor ond drøm, at det slet ikke passede, at du bare var ude at rejse. Kom hjem igen, Basse. Vi har brug for dig.

Elsker dig, vil bare kysse og kramme dig. Vil aldrig give slip på dig igen.

Hvordan kan du være væk når du ser så levende ud på billede, sidder der og smiler til mig. Hvor jeg elsker det smil. Elsker at høre dig og Sas, grine og pjatte, at høre jer sidde og snakke.

Millioner af kys og kram fra moar

<3<3<3<3

 

*******

29/6-09

 

Elsker dig Basse <3<3<3

Basse, kun et menneske får lov til, at se en lille bid af min sorg. Den eneste der vil høre om dig. Den eneste der passer på mig.

“Du klare det så flot”, høre jeg så tit. Men nej, jeg klare ikke det at miste mit elskede barn flot, det er blot en skal, der sidder udenpå. Indeni er alt gået i opløsning. Inden i er alt kaos. Savnet er så stort, ingen fatter det, lader mig blot være, isolere mig.

Basse, jeg lever kun for to mennesker, hvis de ikke var her, ville jeg komme hjem til dig, der hvor jeg høre til.

Jeg forstår dig nogle gange alt for godt, Basse. De vil også drive mig til at følge dig. Måske en dag…

De lærte os, at “størst af alt er kærligheden“, men det er ikke sandt, størst er alt er udelukkelsen. De vil slå mig ihjel, så kommer jeg til dig, Basse. Kommer hjem til dig.

Elsker dig Basse. ELSKER DIG. Kom nu tilbage til mig. Nej nej, ved godt at du har fred nu. Dit liv ville have været alt for hårdt.

Alle de kræfter jeg havde, da du var her, er væk. Jeg er brændt sammen, Basse.

Pas godt på Sas.

Kys og kram fra moar <3<3<3

 

*******

19 måneder........

I nat drømte jeg… Så først dit ansigt, eller det var faktisk kun lidt af det… hvor jeg savner, at se det… se dig…

Så sov jeg dybt…

Uden at drømme…

Mens så i morges drømte jeg igen… om dig… du var der… du var kommet tilbage til mig… du var bare ikke så gammel… måske 8 år, du var bare så glad, og krammede mig, ville vise mig noget… Sas var der også.. mine dejlige børn. Du var bare så glad for at være ved mig, være tilbage... Du var så sprudlende og fuld af liv… Jeg ville bare være sammen med dig… ja, sammen med jer… da jeg vågnede. var du væk.

I dag er det 19 måneder siden vi var sammen for sidste gang. 19 måneder siden jeg snakkede med dig for sidste gang. 19 måneder siden dig og Sas var sammen, I var sådan et godt team, I var var så dejlige sammen.

Er bare så ked af det i dag. Er du ikke sød at komme tilbage til mig, og denne gang uden at forlade mig igen. Kom tilbage Basse… kom tilbage………… kom…

*******

Et lys tændt for min elskede datter, Nanna

Du fik ikke lov til at forsvinde...

Vi skulle have haft så meget sjov sammen...

Du skulle have nået, at få en rigtig god veninde...

Du skulle have haft lov til at prøve en rigtig gallafest...

med flot kjole og det hele...

Vi skulle have været ud og rejse her til sommer...din første tur med fly.

Du skulle have lært Sofie at kende...hun er en rigtig sød pige...

du ville have været vild med hende.

Hader det mennesker i kommunen, der mente at de vidste meget bedre end dig og mig...havde de bare lyttet for længe siden...

Savner dig vildt min skat... Forstår stadig ikke at du ikke er her..

Savner at høre dig og Søs pjatte, hygge.

Savner den tid vi havde, os 3.

Det var ikke dig der skulle have ligget i den kiste. Du skulle ikke have en plads på kirkegården nu. Du skulle have haft lov til at blive rask, og prøve livet... men de lod dig bare blive mere og mere syg...lyttede ikke på os...Hvor jeg hader de mennesker... De fortjente at tænke på dig hver dag i resten af deres liv...tænke på at det er deres skyld du ikke er her mere.

Er i det mindste glad for at du ville bruge mig,

at vi havde så mange gode timer sammen.

Det er gået over 1 år nu ! ! ? ! ! Forstår det stadig ikke......

Savner dig skat.

Vil du ikke godt være sød at komme tilbage til mig? Pleace!? vil du ikke nok?

Savner dig, mit hjerte er gået i 1000 stykker.

Kram og kys fra moar

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

********

Et år siden

Basse, så er der gået et helt år siden vi havde vores sidste dag sammen, kan du huske at jeg kom op til dig på værelset og skulle sige godmorgen til dig, du var ikke i allerbedste humør, men det endte med at vi snakkede og hyggede i 3 timer, hvor er jeg trods alt glad for at vi nåede at få det med.

Men hvor jeg savner alle vores snakke.

For et par dage siden fandt jeg et lille filmklip med dig og Sas hvor I sad og fjollede med nogle venner, da I opdagede at jeg filmede jer, råbte I "hej mor, hej mor". Hvor jeg savner at høre din stemme, savner at høre dig sige "moar", jeg fandt også et andet klip med jer, hvor du sider og skråler "kald det kærlighed...", kønt lød det ikke, men hvor jeg savner at høre dig sidde der og skråle en sang, du var ligeglad hvordan det lød, det skulle bare være sjovt. Du elskede jo livet og alligevel magtede du det ikke, jeg så jo hvor dårligt du fik det uge efter uge og alligevel kunne jeg ikke få nogle til at hjælp dig. Ved jo at din kamp var så ulige, kampen mod dit eget sind mod dine egen forventninger.

Jeg tager hjem til din lille have i dag, og får den gjort lidt pæn til i morgen, tænder en masse lys til dig min skat, så der kan være lys hele weekenden, har også købt nogle nye planter osv. til dig, så det kan være ekstra pænt til i morgen, det kunne jo være at der var nogle der kikkede forbi. Jeg kommer i hvert fald. Men hvor ville jeg bare ønske at du var her og at det ikke var nødvendigt. Så kunne vi jo have taget ud og spise og hygge os sammen.

Savner dig min skat.

Kram fra moar <3<3<3<3<3<3<3<3

 

Mine to dejlige tøzzer ;D

De fås ikke skønnere.

 

Et dejligt skolefoto, som står på mit bord. Billedet er fra før du blev rigtigt syg. Hvor ville jeg ønske at hun havde opdaget at hun var dejlig, også uden den perfekte makeup.

Nanna og Sas, de to skønneste tøser i verden.

Du var en såret sommerfugl.

Du prøvede at flyve,

men verden ville ikke lade dig.

Du skjulte dine sår.

Du skjulte dine tåre.

Du ville bare flyve.

Bare være fri for al din smerte.

Du var så smuk,

men vidste det ikke.

Du elskede livet,

men fik ikke lov til at leve det.

Du blev hånet for din smerte,

for din kærlighed

Du kom aldrig op at flyve

blev holdt i fangeskab af din angst.

Du var skabt til glæde,

men følte mere sorg.

Du ville hjælpe andre,

men kunne ikke hjælpe dig selv.

Min sommerfugl,

hvor jeg elskede dig.

Min sommerfugl...

Skrevet af moar<3<3<3

 

Basse og Sandermand, hvor jeg savner at se dem fjolle sammen. Sander blevet så alvorlig og stor.

 

Ser bare frem til den dag I kan hygge jer sammen igen og mon ikke du også kan få sat lidt gang i ham igen :D

 

Tanker fra moar <3

 

Denne side er fra 2009, kun kort tid efter at vi mistede Nanna. Tankerne var mange og ikke alle fyldt med det håb, der holder os oppe i dag. Håbet om snart at kunne kramme Nanna i paradiset, håbet om at al sorg snart vil forsvinde, som lovet i bibelen.

Åbenbaringen 21:4,5: ”Og han (Jehova Gud) vil tørre hver tåre af deres øjne, og døden skal ikke være mere, heller ikke sorg eller skrig eller smerte skal være mere. Det som var før er forsvundet. Og han som sad på tronen sagde: „Se! Jeg gør alting nyt.“ Og han siger: „Skriv, for disse ord er troværdige og sande.“”

 

September 2009

 

Sas har fået kørekort ;D

 

Basse, ville sådan have ønsket at du kunne være her.

Sas har lige fået kørekort....endda ved første forsøg :D Hvor ville du have jublet. Jeg kan se det for mig. I ville have været helt ustyrlige :D

Hun er bare go´ den tøs ;D Din dejlige søster.

Hvor jeg savner, at se jer sammen, se jer være skøre som I plejer.

I kunne virkelig sætte "fut i fejemøget"

Blev bare så glad, da hun ringede <3<3<3

Ved hun savner, at dele alle de ting i hendes liv med dig, som vil alle gør. Men det er bare noget særligt med jer to. I havde jo altid haft hinanden. Pludselig er du væk. Forstår bare ikke, hvordan man kan forsvinde på den måde, forsvinde helt uden at komme tilbage. Forsvinde uden et farvel, uden et sidste kram, bare forsvinde helt.

Vil bare have dig tilbage... Kom tilbage til moar <3<3<3