Små billeder fra Nannas telefon :D

Noter fra Nannas mobiltelefon

- nogle brugte hun, som stikord, når hun skulle skrive bl.a. på Arto.

25 okt 07 kl 19.39

Hver dag er et mareridt! Hver time - hvert minut. Tanker snurrer forvirrende rundt i min krop og mit hjerte banker ængstelig.. Jeg græder tit , jeg er bange for mine følelser , men jeg prøver at skjule det.. Hver nat falder jeg i søvn , og glemmer mine bekymringer..

Hver morgen vågner jeg til et nyt skænderi . Hver dag længes jeg efter at ''sove forevigt'' . Jeg har prøvet på selvmord masser af gange - men jeg er måske udøelig? Jeg har prøvet at tage piller , kvæle mig selv , drikke gift og alkohol, prøve at få stød. Jeg kan li' smerten, når en kniv gennemborer min bløde hud , små blodige striber. . Jeg er Ond! Ond og modbydelig.

(Skrevet føreste gang af Nanna i feb. 07, men det var jo stadig så aktuelt, da hun skrev det igen......)

23 okt 07 kl 04.07

Åh, så et stjerneskud .. Jeg lukkede øjnene &' hviskede mit ønske .. Da jeg havde talt til 3 &' åbnede mine øjne igen, blev jeg dybt skuffet! ööö For du var hér ikke, sweety! Tsk.. Mit ønske gik ikke i opfyldelse.

Skat? Du er himlens stjerner hver :D

22 okt 07 kl 01.23

Drømme fyren :

Udseende:

Høj, alm. bygget, kort hår, god hygiene uden at det er for overdrevet, daglig tandbørstning .. Han skal ikke være én af de snobbede wannabe med overdreven snot i håret ..

Personlighed:

Social, psykisk stabil, spontan, selvbehersket, ivrig efter at opmuntre &' trøste, positiv, munter, romantisk, sympatisk, smilende, charmerende, glimt i øjet, tillidsfuld, loyal

Han skal ikke være:

Overdreven jaloux, bebrejdende &' anklagende, lunefuld, løgner, hadsk, hævngerrig, utro, bedrager, kriminel, ryger, forlange alt muligt lort, 2tal selvsikker, egoistisk, irriterende!

 

 

22 okt 07 01.20

2 ting dér kan tænde mig af er når folk kalder mig mærkelig

og når folk kalder bryster for patter!

  

 

13. Okt 07 kl 18.13

Mit hjerte er som en hemmelig/skjult box med smerte

 

13.okt 07 kl 05.18

Kender du det, når bliver svigtet af én man elskede ...

 

 

13 okt 07 kl 05.17

Hvad er jeg? Ingenting, nul &' nix, nada, nothing .'er bare et skvat uden håb !

 

13 okt 07 kl 05.09

Hvorfor hulen har jeg ikke noget talent !?

 

 

13 okt 07 kl 5.07

Smerten ligger sig som blodige tårer på mine blege kinder - Regnen falder ned i dråber &' opløser mit blod ... Smerten prikker på min hud, som regnen smelter solen væk

 

13 okt 07 kl 05.02

Drømme fyren :

Udseende:

Høj, alm. bygget, kort hår, god hygiene uden at det er for overdrevet, daglig tandbørstning .. Han skal ikke være én af de snobbede wannabe med overdreven snot i håret ..

Personlighed:

Social, psykisk stabil, spontan, selvbehersket, ivrig efter at opmuntre &' trøste, positiv, skør

 

 

13 okt 07 kl 05.01 (Nogle af de ting Nanna havde fortrudt i sit liv...)

Give min msn til perverse stoddere &' lebber

Lover for meget, holder for lidt

Fortælle andre om hvordan jeg har det - de forstår det ikke !

Tro at han ville ændre sig for min skyld ..

Klippe mit smukke lange hår af

Drikke bedøvelse så jeg ikke kunne trække vejret &' fik et voldsomt angstanfald

 

13 okt 07 kl 04.59

Jeg smeltede da du hviskede vidunderlige ord i mit øre

Mine knæ blev bløde hver gang du gav mig et blidt kærtegn

Jeg strålede af kærlighed da du kyssede mig !

Men var din kærlighed blot indbildning? Du elskede mig i sandhed ikke!

 

 

13 okt 07 04.57

Du vil altid være som et uløst mysterium - en gåde uden mening! Du vil være som det puslespil hvor den sidste brik mangler .. Der er ingen harmoni!

Du så på mig &' frydede dig over mit manglende selvværd!

- Elskede du mig nogensinde?

Hver dag med dig var en som et mareridt .. En kæmpe løgn!

 

08 okt 07 kl 17.55

Kill on the dance for

 

 

08 okt 07 16.58

Føler mig som en tyr i en spansk ... Du snyder mig med dine løgne .. Jager efter det røde stof - jager efter at gøre alt for dig .. Forgæves! Du jager et sværd i nakken på mig og fryder dig over mit åbne sår ..

 

08 okt 07 kl 00.57

Blindgyde -

 

08 okt 07 kl 00.50

Du vandrer rundt i mine drømme som en sjæleløs skikkelse

 

 

07 okt 07 kl 4.39

Som en matematikopgave uden et resultat

 

07 okt 07 kl 04.25

Min følsomme sjæl hvor al smerte ligger i, er den rose som stadig blomstrer om vinteren ... Dens kronblade er malet rød af mit hjerteblod! Fra mit hjerte ømmeste punkt, hvor du stak en djævelsk torn ind .. Bladene er sorte af mine mørke tanker.. Og dens jord er fugtig af mine tårers uendelige fælden !

 

 

07 okt 07 kl 04.08

Du så mig dybt ind i øjne &' kaldte det kærlighed! Hvorfor troede jeg dog på denne løgn?

Du er smerten som borer i mit hjerte!

 

 

07. Okt 07 kl 03.52

Smerten sniger ind på mig, som en lumsk løve &' river mine ar om dig op!

De skjulte minder om dine løgne kommer uventet &' summende som en blodtørstig myg .. Den kommer snigende og forsøger snu at stikke sine løgne i mig .. Den gift som du brugte imod mig!

 

 

 

29 sep 07 kl 05.06

En hemmelig psykose ..

Jeg sad stivt på mit sæde, og følte mig som en stenstatue.. Kold &' livløs med et hjerte af sten! Det sted hvor vi holdte var mere dødt end en forladt kirkegård .. Der var ikke en eneste sjæl .. Det føltes som en drøm . Et mareridt! Tåget som en drøm ..man kan ikke se &' høre i en d

 

22. Sep 07 kl 23.13

Håbløsheden stiger i al min smerte . I tak til hver bølge som kommer trillerne op på land

 

22 sep 07 kl 23.01

kyld! :'(

 

14 sep 07 kl 03.36

Hmm .. Fra skole-kammeraternes synsvinkel var jeg 'Nørden, som ingen sansede', og det har nok påvirket mig senere hen .. Jeg er en meget forvirrende type! Gal main! Jeg aner faktisk ikke Hvem jeg er? ööö Ved bare at jeg lider

 

 

13 sep 07 kl 03.31

Hvis du er min skat, så er jeg din sørøver .. Snu &' Lumsk, men alligevel værd at elske..

 

 

11 sep 07 kl 04.06

I feel you in my dreams, but real will you never be there.. You are my Dream - You are my Hope! My life is yours.. My heart is yours!

 

11 sep 07 kl 00.55

Bland Rap &' mozart .. Så er jeg solgt!

 

05 sep 07 kl 3.33

Det mystiske påvirker os til at søge &' ransage alt for at finde ud af hvad det er .. Det vil

 

 

 

30 aug kl 15.26 (Muligvis skrevet af Nannas veninde Kadi, som også lider af borderline)

Nanna! Kast dig ud i vanskelige situationer! Er det et sted med fremmede? Jah, så tænk på at de ikke kender dig! De ved ikke hvem du er - de ved ikke at du er psykisk ustabil ! Så nanna .. Fortæl dig selv at du er ligesom de andre! For du ved jo heller ikke om en af dem måske har en slem sygedom ? Nej, giv et godt første-hånds-indtryk og vis for dem at du er som dem ! Hverken bedre eller ringere! Vær den du er!

 

30 aug 07 kl 4.51

Han holder kærligt om hende &' kigger ømt på hende .. Beundrer hende! Han læner sig ind mod hende &' hvisker blidt : Min skat! .. Hun smiler lykkeligt &' han kan se at hendes øjne stråler af begejstring.. Deres kærlighed er som en magnet. De modtager begge kærlighedens uimodståelige magi ..

Ordet 'skat .. Hvad står det egentlig for ? Er det bare et ubetydelig ord man bare bruger, fordi det ligger i et lavt Niveau i det danske sprog ?

 

 

24 aug 07 kl 1.27

Modsætningen af kærlighed er ligegyldighed ööö Had er en del af kærligheden! Åh, hvor er kærligheden dog mystisk .. Kan ikke glemme!

 

 

20 aug 07 kl 14.38 (Da det helt mislykkedes med skoletilbud, så gik Nanna i gang med at overveje hvad hun så skulle lave... Ja, mål have Nanna nok af......)

Idéer til hvad jeg kan gå til:

Boksning

Mavedans

Motionscenter

Pilates

Ridning

Funky Hip-hop

Klatring

Selvforsvar

Kampsport (Slås' &' teknikker)

Speedway (Motorsport)

&' så vil jeg svømme 1gang om ugen !! Basta :bb

 

 

17 aug 07 kl 1.48 (Til Nannas ven Daniel, han kæreste igennem længer tid havde lige slået op, Nanna forsøgte at trøste ham da han var helt nede (de næste 5 smsér))

Åh Daniel! :O Det kører bare ikke ! :'/ Forstår godt at du ikke er kommet over hende! ööö Hvis man virkelig elsker én så højt at man vil gøre alt for den elskede så svigter én Virkelig hårdt! Man tænker konstant på den person &' man tænker næsten hele tiden: 'Hvorfor? Hvorfor gjorde hun/han det? Hvad gjorde jeg forkert?' /: Men daniel ! Skad ikke dig selv! Hvis din bedste ven levede, ville han helt sikkert tage kniven fra dig &' bede dig om ikke at skade dig selv .. Måske med en bange anelse i stemmen? Åh, stol på mig når jeg siger at du er fuldkommen uundværlig !

 

17 aug 07 kl 2.03

Forkert daniel /: Jeg har ikke nogen fremtid &' jeg ved intet om hvad mit liv vil indebære!

 

Åh jah .. Alt ser sort ud .. Men tror du ikke at der et sted hvor lyset gemmer sig? Måske lyset som en nål i en høstak ? Hvis man leder længe nok, skal man nok finde den ! Det er jeg sikker på! ... Noget fantastisk skal nok ske ööö en skønne dag... Suk! Kærlighed er nok noget af det mest avancerede der findes!

 

17 aug 07 kl 2.30

Du er seriøst ogs virkelig sød mod mig! ööö Det er sjældent der er nogen der gider at lytte &' bruge tid på mig, når jeg er nede ! :O Såå .. Virkelig tak, sweety! Der skal nok komme en fremtid .. Den skjuler sig bare bag et bjerg af smerte &' problemer :/ Men den kommer!

Jeg er seriøs glad for jeg har dig! Uden du ved det, giver du mig faktisk mod til at se positivt på tingene !

 

17 aug 07 kl 3.00

Jeg tror ikke at hun inderst inde er ligeglad med dig! ,, Jeg tror at hun lider af en eller anden for skyldfølelse, som plager hende .. En skyldfølelse som siger klik' for hende &' får hende til at gøre alt endnu værre .. ? Følelser er noget mærkeligt noget .. ööö

17 aug 07 kl 3.36

Man kan ikke glemme den man elsker, selv hvis det blot var fortid .. ööö Det er næsten umuligt! :'/ Uanset hvor man er / laver vil man aldrig glemme den man følte var den Helt rigtig! .. Folk der siger 'Drop hende' eller noget i den retning, ved ikke hvad de snakker om :/ .. Men daniel! Måske ville det hjælpe hvis du tænkte på hende som om hun var en Drøm ? En drøm starter som regel positivt &' godt, men man ved aldrig hvornår den kan udvikle sig til et mareridt ..? Dit hjerte vil banke hver gang du tænker på den behagelige drøm/tid med hende, men dine tårer vil ogs dukke op hver gang du tænker på den svedende mareridt/når hun sårede dig! Men daniel, hvad sker der med en drøm? Åh, med tiden bliver den mere &' mere sløret, hvis man ikke dyrker den .. ööö Til sidst vil den blot blive til et minde .. Som en lille ravsten man har fundet på stranden ..

 

9 aug 07 kl 0.59

Please Daniel! ööö Gør det ikke!! (Græder, holder jo af dig!) .. Please! Jeg vil så gerne lære dig at kende!!!!

Hvis du dør ... Følger jeg med! Det er noget som du ikke ha' lært om mig! Jeg stædig! Dør du, dør jeg!

 

24 juli 07 0.05 (Skrevet første gang midt i maj 07, mens Nanna var indlagt)

-. I will make a little book.. About you, my Honey '<3 I will write in the book, how Baeuti' and perfect you are .. I will write about the stars and the blue ocean - but you will be the stars and the blue, blue ocean! Thats perfect :D And I will write About my love to You - Wow, Thats book... Will be very

long and strong :b '<33 .. I will make this Book, Because I will say to all people, that I love You, Sweety! :D '<333

 

 

22 juli 07 kl 21.36 (Bøger Nanna ville læse, men hun nåede aldrig så langt...)

~ LYKKENS DATTER ~

~ ISABEL ALLENDE ~

~ ALISTAIR MACLEAN ~

~ DEN SORTE KORTFATTER ~

~ TAVSE GIDSLER ~

~ JEFFERY DEAVER ~