Skoleopgaver

 

Her følger en række af Nannas skoleopgaver, de fortæller lidt om Nannas måde at tænke på,

samtidig med at der er mulighed for at lære Nannas kreative gen at kende.

 

 

Først er der stilen, Livet, som Nanna fik 11 for. Hun var selv meget glad for stilen. Hun skulle analysere et billede af Marc Chagall...

 

Livet

 

 

 

Herefter stilen Bubba, som handler om drengen Bubba, der stikker af fra et frygteligt liv med han plageånder, der har gjort livet hårdt for ham...

 

Bubba

 

 

 

 

Efterårsaften er et eventyr, der starter med en ung piges uhyggelige flugt igennem skoven, på flugt fra bjergkongen...

 

Efterårsaften

 

 

 

 

I stilen @dskilt fortæller Nanna historien om at være adskilt fra sin veninde. I historien, som foregår på Island, indgår hesten Glofaxi, inspireret af at Nanna havde været på ridelejr i en weekend, og hun havde forelsket sig dybt i den islandske hest Glofaxi, som hun red på.

 

 

@dskilt

 

 

 

 

Så er der en lille sjov stil, Dræbersneglen, som Nanna skrev en gang på tid. Hun havde utroligt svært ved at tage sig sammen til at skrive en stil, for hun kunne hurtigt bruge 20 timer på det, og det krævede alle hendes kræfter, for hun ville have en god karakter. Vi aftalte, at denne stil måtte hun bruge 4 timer på, ligesom til eksamen, og at det var godt nok det hun skrev, det skulle bare give et 6 tal, og så mener jeg vi aftalte at hun fik 300 kr, når den var skrevet færdig. Det lykkedes Nanna at skrive stilen på 3 timer, og så fik hun endda et 9 tal for den.

 

 

Dræbersneglen

 

 

 

 

 

Brev skrevet den 21-11-2004, hvor klassen skulle skrive til en figur i et af H.C.Andersens eventyr. Nanna fik en 3. plads ud af flere klasser:

 

 

Til den grimme ælling..!

 

 

Jeg har tænkt på, hvordan i alverden du kunne blive frosset ind i isen?! Var du ikke bange eller var du besidstløs..? Du er faktisk på en måde heldig, for tænk engang, at du kunne overleve en så kold og modbydelig vinter. Du havde endda ikke et sted, som var en smule varmt... Hvad med maden, hvordan fik du den?

 

Det var osse trist, at du blev hakket på, næsten med det samme, da du kom ud ag ægget. Bare fordi du var anderledes, accepterede de dig ikke i Andegården. Nogle gange føler jeg mig osse andrledes, men på en anden måde. Men de andre hakker da ikke hele tiden på mig..! Så vil jeg håbe, at jeg finder min lykke, ligesom du fandt din..! Jeg tror ikke, hvis du får dine egne æg, at du så efterlader et æg hos en andefamilie eller hos andre. For det slemme, som du har oplevet, ønsker du ikke at andre skal opleve!

 

Jeg håber at du vil leve lykkeligt, resten af dit liv...

 

 

De allerbedste hilsner

 

fra Nanna Elisabeth Svendsen

 

 

Lone skrev:

Godt brev Nanna

-og en flot 3. plads