Nogle af Nannas små historier, som hun selv har fortalt dem:

 

 

Rotten

 

Aj Manner! Nu skal I høre Noget Spookie ! Der var en gang hvor min Søster &’ jeg legede næsten med alt hvad vi kunne finde! :bööö Mig &' min søs Fandt en Stor Død Rotte! Og Halli-halløj .. Den blev hurtigt Klassikeren i vores små Barbie-lege XD .. Det så måske lidt fjollet ud når vi Legede at Rotten Kidnappede Barbie'rne? :b Hahah ..

(Alle børn elsker små behårede dyr! Især når de ikke gør modstand) Den var helt perfekt til at lege skurken i vores super tjekkede barbiedukke-legene! ööö Så der sad vi med en død rotte &’ omgivet af barbiedukker! Det var skide sjovt, for rotten kidnappede barbie’rne .. Og legen Gentages igen &’ igen!!

Den Gamle skulle Selvfølgelig ikke opdage noget, så vi gemte den i vores 'Klæd-ud-Tøj'! 2tal Genialt! .. Bortset fra.. Da det begyndte at stinke /:

(VRÆL!) Så fandt den Gamle vores Ynglings Legetøj! Farvel nuttede rotte XD

 

 

********

 

 

Kreative Babyer

 

Hahah XD ! Halløj-sovs.. Mig &' søs var da bare 2tal geniale som Babyer!

Hvem gider at Sove, når Man hellere vil Tegne ? ööö Så da Mig &' søs blev lagt i seng .. Lavede vi Buh-bah (Lort) i Bleen &' stak fingrene derned .. Gæt lige hvad man så Gør ? Man tegner med Bæ-lorten.. PÅ VÆGGEN! Sikke et Mesterværk .. XD ! Selvom mor ikke kunne se Vores Kreative evner dengang, var det Smadder Flot! :bb Det forstillede jo Far &' mor! Muhahah XD

Så Folkens.. Brug Bæh-lort! For det Holder seriøst Godt!

 

Jeg kan tilføje, at det bestemt ikke kun var det, de var kreative med, da de var 2-3 år. Der havde en dag været et kup på margarine, så jeg havde købt 10 pakker. Tja, og det kunne de ikke lige stå for, så inden de blev opdaget havde de smurt 5 pakker margarine på alle køkkenlågerne... spørge lige hvor svært det var at få af igen ;D

 

 

 

*******

 

 

Bagagerummet

 

Aj Manner! ööö Da mig &' min søs var Mindre så vi engang en film, hvor én blev Kidnappet &' Lukket ned i Bagagerummet! Spændende .. :b

Men så en dag .. Går vi op til Bilen &' lukker søs ned i Bagagerummet! ö Hahah .. Det var Skide Sjovt! Det synes hun ogs .. Så vi byttede plads &' det var stadig sjovt! XD (Der skal ikke meget til at More små børn)

Men Halli-Halløj ! Det ville jo være DOBBELT så Komisk, hvis vi begge lå dernede! Så det gjorde vi XD ! Men UPS! Hvem i alverden skulle lukke os ud?

 

Men de kom ud, for da jeg kom forbi bilen ca 5 minutter senere, kunne jeg høre små bankelyde fra bagagerummet...Og der lå de så... ;D

 

Sas havde ikke ment, at de skulle råbe om hjælp, for som man ser i film, så står der en masse og kikker hvis råber om hjælp og så bliver redet.

 

 

*******

 

 

Et ord med B

 

-’» Jeg var 2tal lam til Dansk da jeg var mindre, så jeg gik til speciel undervisning… En dag skulle vi sige nogle navneord som skulle starte med 'B'. Argh! Da det så blev min tur, så jeg bare vild bøvet op på vores lære.. Han begyndte heldigvis at sige nogle ledetråde :

 

"Hm .. Hvad er det som bor i en skov?" (Tænkepause! Stadig intet svar) "Som har hår &’ skarpe tænder..." (Glor stadig bøvet) "...og som er STOR &' Farlig?"

 

Mit uskyldige svar: "EN BANAN!" (Selvfølgelig?) :D

 

 

 

 

Skolefoto ;D

Ja rotten er det ikke, men Nanna var altid glad for sådanne små plysdyr, så dette er Nanna hamster..

De ser da lidt frække ud ikk?

Mon det var her de sat snakkede om hvordan det ville være ligge bagagerummet?!

1.skoledag 1.kl,

fuld af gå-på-mod